Biografie

Hoi! Ik ben Wesley van Strien, geboren op 22-01-1992 te Rotterdam en nu al een aantal jaren woonachtig in Hellevoetsluis.

Sinds 2016 draai ik onder de naam wvsbooking. Mijn liefde voor platen draaien begon al vroeg. Rond mijn zestiende kocht ik mijn eerste draaitafels en mengpaneel om een beetje te oefenen op mijn slaapkamer en om mixtapes op te nemen. Dit deed ik onder de naam Gull Olivers. Met deze naam draaide ik vaak in clubs of op evenementen.

In 2015 besloot ik samen te gaan werken met twee producers onder de naam Boyswtunes. Met dit drietal hebben wij opgetreden in verschillende landen, zoals Tenerife, Oostenrijk, Mallorca en België.

Naast mijn club dj carrière doe ik ook veel allround- dj evenementen, bijvoorbeeld verjaardagen, bedrijfsevenementen of schoolfeesten. Hier haal ik zo veel plezier uit dat ik heb gekozen om uit te breiden en mijn focus hier te leggen. Door mijn jarenlange ervaring in de muziek kan ik moeiteloos een entertain dj show van professioneel niveau neerzetten. Of het nu 70’s, 80’s, 90’s of party hits betreft, ik kan er altijd een leuke draai aangeven.